Cele mai bune unități de cazare din România, acceptă vouchere de vacanță

Avem vouchere de vacanță și suntem dornici de concedii? copiii își doresc vacanțe? să încerce o multitudine de activități? suntem interesați să plătim folosind cardul, aplicația din telefon sau să facem plata prin transfer bancar. Toate acestea, pentru a eficientiza procesul de cazare/ rezervare. Putem deconta la serviciu facturile de cazare?masă, transport, de pe teritoriul României?

Da, toate acestea se pot face în România.

Suntem tentați să anulăm toate acestea și să mergem în străinătate. Bulgaria, Croația și Grecia e posibil să fie primele la care ne gândim.

Însă, poate că acest an este unul în care merită să (re)descoperim România. Plajele, locurile minunate și stațiunile turistice.

Este drept, poate nu întotdeauna am avut cele mai plăcute experiențe. Asta se întâmpla în orice țară! poate că mirajul de a fi pe alt continent ne face, totuși, să acceptăm  o situație inconfortabilă, mai ușor.

De câte ori nu ați auzit un prieten sau cunoscut, ce a călătorit în afara țării, afirmând că fotografiile de pe site-ul hotelului erau impecabile? însă, la fața locului, condițiile erau total neplăcute?

În plus, o experiență neplăcută, nu trebuie să le pună o etichetă tuturor celorlalte unități de cazare sau zonelor în care putem călători. 

Dar să nu uităm (sau să aflăm) că în România există unități de cazare foarte frumoase, cu servicii de calitate. Acestea sunt cotate cu 4 și 5 stele. Au  fost făcute investiții generoase, pentru ca cei care le trec pragul să fie satisfăcuți. 

Da, este posibil să nu fie pe placul sau bugetul tuturor. Totuși, este important să alegem locuri care oferă măsuri de igienă stricte și care își permit să fie preocupați de siguranța turiștilor. Să pună la dispoziție servicii de calitate, preparate proaspete, spații de recreere generoase. 

„Dar eu am vouchere de vacanță, le pot folosi și la aceste unități?”

Ați întreba, poate.

Da, le puteți folosi. De asemenea, puteți realiza plata online, prin aplicația din telefon sau prin card bancar.

De asemenea, este important de menționat că multe dintre unitățile de cazare au eficientizat procesul de check-in și check-out, servirea mesei, spațiul de relaxare, intrări și ieșiri separate la spa, oferirea camerelor care au fost eliberate de minim 24h (acolo unde nu sunt cerințe foarte mari), precum și măsuri suplimentare de dezinfectare.

Așadar, odată ce ați primit voucherele de la angajator, iar unii dintre dv. le au și pe cele din anul anterior și le pot folosi, alegeți agenția sau unitatea de cazare și mergeți în vacanță. Veți plăti direct cu voucherele (valoare totală, 1450 lei, în file cu valori cuprinse între 50-100 lei sau sub formă de card bancar; pentru cei care decontează factura fiscală, în loc de voucher, este poisibilă și această opțiune), sau dacă nu aveți vouchere, plata se poate efectua prin card bancar sau transfer bancar. Le puteți folosi pentru cazare, mâncare, transport, agrement, tratament balnear.

Așadar. Soluții? 

  • Există!

Curățenie?

  • Există!

Servicii de calitate, personal pregătit?

  • Există!

Peisaje superbe?

  • Din belșug.
Dacă vă doriți  să vizitați România și să vă lăsați inspirați de locurile și locațiile prezentate, puteți vedea aici ce locuri ne-au plăcut nouă.
Iată topul meu, în ceea ce privește unitățile de cazare:
Bucovina, Gura Humorului:
Pension Casa Humor
  • O alegere excelentă, dacă sunteți în căutare de relaxare, de aventură și de timp cu cei dragi. 
  • Tocmai întoarsă de la Gura Humorului, unde am avut parte de o experiență minunată alături de Experience Romania, în proiectul #redescoperaBucovina, am avut parte de cea mai frumoasă priveliște, în timp ce serveam cafeaua.
  • Este absolut fascinantă frumusețea cadrului natural, privit din curtea și de la balcoanele pensiunii. Puteți privi la panorama extraordinară, în timp ce savurați din bucatele locului, pregătite, cu mare grijă, în pensiune.
 
Panorama Pension Casa Humor
Panoramă Pension Casa humor
  • Accesul se face foarte ușor, din drumul național și se află la doar 3km de Mănăstirea Voroneț. 
  • Pensiunea Casa Humor oferă o multitudine de facilități, indiferent dacă veți călători singuri, în cuplu, cu cei mici sau prietenii.
  • În plus, lista de activități pe care le puteți face este foaaaarte lungă. Despre ele, puteți vedea mai multe în articolele viitoare și pe pagina mea: Iliuța Pogar.
Pension Casa Humor
Minunata terasă pe care am servit masa
Pension Casa Humor
Cele mai bune delicioase bucate tradiționale, servite într-un cadru atât de verde și curat.
  • Spații generoase pentru joacă sunt puse la dispoziția copiilor, animăluțe ce pot fi admirate și două terase, la dispoziția dv., pentru a servi masa sau o băutură răcoritoare. 
  • Siropul de trandafir, cel de brad și dulcețurile, gemurile, zacusca, salata de vinete, fasolea bătută, preparatele din carne, gătite în casă, sunt doar câteva pe care le puteți servi, gătite în bucătăria proprie, de la 0.
  • Indiferent dacă sunteți gurmanzi sau preferați mâncarea vegetariană, aici veți găsi o multitudine de opțiuni absolut delicioase.
Coaste de miel, marinate cu legume și vin Pension Casa Humor
Coaste de miel, marinate cu legume și vin
Zacuscă, salată de vinete, fasole bătută; sirop de trandafiri
Zacuscă, salată de vinete, fasole bătută; sirop de trandafiri
  • Două locuri de joacă generoase, sunt disponibile celor mai mici și mai mari. Copiii se pot bucura de zilele de vacanță, beneficiind de dotările unității de cazare.

Două spatii de joaca pentru copii, intinse pe sute de metri

  • Pentru serile în care reveniți de la plimbările lungi sau dacă preferați un concediu de relaxare, ați găsit locul perfect. Zona de spa pe care Pension Casa Humor o pune la dispoziția musafirilor, este mai mult decât generoasă. 
  • Fie că vă veți relaxa în piscină, jacuzzi, răsfățul va fi garantat. 
  • Dar, să nu uităm de un masaj de relaxare, terapeutic sau de tratamentele corporale, urmate de o saună. 
  • Și, vă spun din experiență: odată ajunși în cameră, vă veți afunda în așternuturile impecabile și pe salteaua extraordinar de comodă și vă veți mai trezi doar la auzul păsărelelor, dimineața.

  • În plus, dacă sunteți adepții călătoriilor în natură, puteți savura un picnic, în aer liber.
  • Un coș cu merinde va fi pregătit de către gazda dv.
  • Nu uitați să însoțiți bucatele cu cel puțin un sortiment de bere artizanală, de la Capra Noastră – Bere artizanală, făcută în Iași.
capra noastra - bere artizanala facuta in iasi
Picnic lângă Mega Tiroliana La Palma
  • Concediul nu se poate încheia, fără o vizită la căsuța țărănească.
casa taraneasca gura humorului bucovina
Căsuța țărănească se află chiar în curtea pensiunii, păstrează din detaliile și decorațiunile specifice zonei
Spațiul interior vă introduce în universul bucovinean, prin decorațiunile specifice zonei
Spațiul interior vă introduce în universul bucovinean, prin decorațiunile specifice zonei
La Conac în Bucovina

La Conac in Bucovina

  • Cu spații generoase de pentru relaxare, unitatea de cazare este perfectă pentru familii, caci dispune de multe spații în care copiii pot petrece timpul, în timp ce părinții se pot relaxa sau savura o băutură.

La Conac in Bucovina

La Conac in Bucovina

  • Bucatele tradiționale gătite în casă și servite din vase tradiționale, lucrate manual, certifică preocuparea pe care o au în păstrarea tradițiilor și a bunului gust.
Fasole bătută cu sos de ceapă și roșii
Fasole bătută cu sos de ceapă și roșii
Bucate afumate La Conac in Bucovina
Bucate tradiționale, preparate de către măcelarul familiei, ce lucrează de peste 20 de ani alături de gazdele noastre.
Rasol de porc cu dulceața de ardei iuți, servit cu varza marinată in vin și cartofi Zdrobiți cu ceapa La Conac in Bucovina
Rasol de porc cu dulceață de ardei iuți, servit cu varză marinată în vin și cartofi zdrobiți cu ceapă
Tocana de berbecut cu mamaliga si iaurt La Conac in Bucovina
Tocană de berbecuț, pregătită la foc lent, cu legume de sezon; se servește alături de chișleag (iaurt de casă) mămăligă din mălai și cartofi
Tocinei de casa La Conac in Bucovina
Tocinei de casă, cu înghețată – tocineii sunt o specialitate tradițională, din cartofi răzuiți – se pot servi ca desert, cu smântână, zahăr sau înghețată ori ca apertiv (fără a adăuga nimic dulce)
  • Fie că sunteți în căutarea parcurgerii unui pelerinaj la mănăstiri sau vă doriți să descoperiți o altfel de Bucovina, La Conac în Bucovina vă va oferi o experiență inedită și un program plin cu activități, pentru toate gusturile.
  • În după-amiezile călduroase, vă puteți răcori în preajma iazului, ce se află pe proprietatea de cazare, chiar lângă pădure. 

La Conac in Bucovina

  • Pentru micii curioși, animăluțe și un spații de joacă sunt disponibile. 
  • Unitatea de cazare dispune de piscină interioară, jacuzzi, spa și centru wellness, ciubăr în aer liber, sala de jocuri (playstation), spațiu pentru cei mici – colorat, jucat, tobogane, fotbal de masă, biliard, un loc de recreere cu șemineu, lobby, o sală de conferințe. Așadar, indiferent în ce anotimp veți călători La Conac în Bucovina, vă așteaptă o multitudine de activități interesante.

Piscina interioara, cada hidromasaj La Conac in Bucovina

Curte interioara La Conac In Bucovina
Curte interioara La Conac In Bucovina
  • Iar gazdele, tinere, vesele și ospitaliere, vă vor arăta, cu mare bucurie, din bogățiile zonei.
Best Westerm Bucovina
  • Cu o priveliște uimitoare asupra orașului, Best Western  Bucovina își întâmpină clienții într-o atmosferă de palat. Camerele somptuos decorate, mari, luminoase și balcoane cu vedere spre munte și oraș. 

La Conac in Bucovina

  • Hotelul este singurul din zonă cotat cu 4 stele, se află la km 0 și face parte dintr-o familie ce are prestigiu la nivel internațional. 
  • Fie că sunteți pasionați de gastronomie sau vă doriți experiențe noi, echipa de bucătari vă va pune la dispoziție un meniu desăvârșit. Puteți alege dintr-o varietate de preparate.
Mousse de foie grais servit cu măr verde, dulceață de ardei iute și cruton Best Western Bucovina
Mousse de foie grais servit cu măr verde, dulceață de ardei iute și cruton
File de cod în crustă de ierburi pe pat de orez negru și spumă de lămâie Best Western Bucovina
File de cod în crustă de ierburi pe pat de orez negru și spumă de lămâie
Tris de colțunași - cu brânză și piure de căpșuni; afine, urdă și mentă; ciocolată și fistic Best Western Bucovina
Tris de colțunași – cu brânză și piure de căpșuni; afine, urdă și mentă; ciocolată și fistic

Best Western Bucovina

  • Dimineața poate începe în propria cameră, unde puteți solicita room service, astfel că veți servi cafeaua, în propriul confort.
  • Apusul poate fi privit de pe terasa generoasă a hotelului, unde veți avea parte de intimitate și servicii de excepție. 

Best Western Bucovina Best Western Bucovinabest western bucovina

Delta Dunării:
  • Unul dintre cele mai frumoase locuri pe care România și lumea le are, este Delta Dunării. Aici, Dunărea întâlnește Marea Neagră.
  • Fie că sunteți pasionați de pescuit, de natură și ale sale bogății, veți găsi locații frumoase și accesibile, indiferent de bugetul pe care îl aveți.
  • Ideal ar fi ca unitatea de cazare să ofere diferite servicii, pentru a vă face din concediul mult așteptat, cea mai frumoasă experiență. Dar, cel mai important, este să ne simțim protejați, în siguranță și în deplin confort.
  • Și voi căutați locuri potrivite, pentru un week-end sau o vacanță completă? Ei bine, iată câteva dintre propunerile noastre:
  • Lebăda Luxury Resort & Spa, o insulă ce oferă o locație superbă, în Crișan, cu un cadru natural spectaculos. Cei care îi calcă pragul vor privi la peisaje de poveste, în inima Deltei, chiar la intersecția dintre Dunărea Nouă și Dunărea Veche.

lebada luxury delta dunarii

  • Vă puteți bucura de călătorii cu barca resortului, pe canalele Deltei, admirând păsările, apusurile și răsăriturile. Veți beneficia de servicii de lux, de 5 stele și de momente artistice, specifice zonei.

lebada luxury delta dunarii

Resortul dispune de piscină interioară și exterioară, servicii spa și un program de detox, special conceput de către specialiștii Lebăda Luxury Resort & Spa.

lebada luxury delta dunarii

lebada luxury delta dunarii

lebada luxury delta dunarii

  • Este o mare bucurie pentru mine să descopăr o unitate de cazare ce oferă un program de detox. Astfel că pot respecta programul și noul stil alimentar, adoptat în cadrul Campaniei #NuExistaNuSePoate, a cărui Ambasador sunt și mă pot relaxa și bucura de natură și frumusețile care înconjoară insula.

lebada luxury delta dunarii

lebada luxury delta dunarii

lebada luxury delta dunarii

Litoralul Mării Negre:

Mamaia:
Doar pentru adulți:
  • Dacă sunteți adepții călătoriilor în care să vizitați locuri noi, să descoperiți puncte de atracție, să beneficiați de servicii de top, în compania partenerului/ei, Belle Epoque Boutique Villa este locul potrivit.

Belle Epoque Boutique Villa

  • Se află într-o clădire istorică, din orașul vechi din Constanța și pune la dispoziție camere în stil baroc, cu decor individual.
  • Terasa construită la ultimul nivel, pe acoperiș, oferă imagini deosebite asupra portului.

Belle Epoque villa mamaia

belle epoque villa mamaia

belle epque villa mamaia

belle epoque villa mamaia

belle epoque villa mamaia

belle epoque villa mamaia

Pentru familii:

arena regia hotel mamaia

arena regia resort mamaia

  • Puteți beneficia de serviciile de la spa-ul complet echipat, care vă oferă o mulțime de proceduri și tratamente faciale și corporale. Dintre acestea, tratamente de relaxare, împachetări, saună umedă și finlandeză. 

arena regia resort

arena regia resort

  • De asemenea, veți mai găsi printre facilități, cada cu hidromasaj, hamam-ul și piscina interioară. 

arena regia resort

arena regia resort mamaia

arena regia resort mamaia

  • Dacă doriți să vă bucurați de aer liber, puteți servi o băutură la zona de bar și vă bucura alături de copii la piscina din aer liber.

arena regia resort mamaia

Eforie Nord: 
  • Hotelul Mirage Medspa Hotel, situat în nordul stațiunii Eforie Nord, în apropiere de plaja cu nisip și zona de promenadă, oferă celor care se cazează multiple facilități: piscină exterioară, acces la servicii de spa și welness. 
  • Zona Aqua Mirage, locul unde vă puteți bucura de saună, hamam, cadă cu hidromasaj și piscină interioară este special amenajat pentru clienți, alături de zona de fitness. 
  • La momentul în care este publicat articolul, este permis accesul la tratamente individuale, iar piscina exterioară este închisă. Tot aici, vă puteți răsfăța cu tratamente terapeutice individuale și consultații medicale gratuite.

Hotelul Mirage Medspa Hotel

  • Puteți servi toate cele 3 mese în cadrul restaurantului ce oferă mâncăruri tradiționale și internaționale.
  • Grădina de varăși terasa sunt locuri deosebite , unde puteți savura o băutură, privind la apusul de soare.
  • Hotelul este clasat cu nota 9 pentru staff, curățenie, facilități.

Hotelul Mirage Medspa Hotel

Hotelul Mirage Medspa Hotel

Venus:  
  • Dacă sunteți în căutare de locuri frumoase de relaxare, să serviți masa pe terasă, privind la mare și servind cina în timp ce apune soarele, Hotelul Inter are locația excelentă, pentru cei mici și cei mari. 

Hotelul Inter 

  • Puteți beneficia de piscină în aer liber, sauna, centru de fitness. De asemenea, puteți servi masa la unul dintre cele două restaurante.

Hotelul Inter 

  • Unitatea dispune de un loc de joacă generos, pentru copii. Aici se pot relaxa, în timp ce părinții se relaxează pe șezlongurile de pe plaja privată.

Hotelul Inter 

  • În serile din vacanță, vă puteți bucura de o priveliște minunată asupra mării și simți briza. De asemenea, puteți servi o băutură răcoritoare, la terasa hotelului, admirând luna și stelele.

Hotelul Inter 

Mangalia:   
  • Dacă sunteți amatori de istorie, arhitectură, New Belvedere, hotelul situat la doar 50 de metri de Marea Neagră, este cea mai bună opțiune. Vechea denumire a hotelului era President, construit pe vechile vestigii ale Cetății Callatis, localizat chiar lângă Sanatoriul Spa din Mangalia.

Hotelul Inter 

  • Indiferent dacă veți călători singuri sau cu familia și copiii, New Belvedere dispune de locuri special amenajate pentru servit masa, în curtea sau incinta hotelului, cu priveliști spre mare. 
  • Copiii pot beneficia de mic dejun servit în cameră. 
  • Adulții se pot bucura de serviciile de spa, în timp ce copiii petrec timp la piscina special destinată lor. 
  • Hotelul a dispus măsuri de intrare și ieșire a clienților către centrul spa, prin zone diferite.

Hotelul Inter 

Obiective din apropiere: 
  • Centrul Balnear Mangalia, la doar 1 minut distanță, de mers pe jos.
  • Stațiunea Olimp, la 15 minute cu mașina.
  • Constanța, la distanța de 42.6km.
  • Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, la 76.6km.

Hotelul Inter 

Hotelul Inter 

Saturn: 
  • Pe coasta Mării Negre, Hotelul Saturn, la doar 150 de metri de plajă, oferă piscină în aer liber, sală de fitness și este primul din România care a obținut certificatul ecologic pentru unități de cazare turistice.

Hotelul Saturn

  • Este o unitate sigură, în contextual pandemiei, accesul în camera putându-se face din strada principal sau de pe terasa de lânga piscină.

Hotelul Saturn

  • Turiștii pot beneficia și de centrul spa, care include o saună și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, o capsulă Neo Qi, baie turcească cu scaune ceramic pentru relaxare și masaje.

Hotelul Saturn

Hotelul Saturn

Covasna
  • Situată într-o zonă pitorească, la doar 6km de Covasna, Zabola Estate – Transilvania este o pensiune ce se află pe un teren de 500 de hectare.

Zabola Estate - Transilvania

  • Unitatea este deținută de către o familie nobilă transilvăneană și dispune de un castel construit în secolul XVIII-lea, precum și 4 clădiri anexe.

Zabola Estate - Transilvania

  • Indiferent dacă doriți să serviți masa singuri sau cu familia, puteți alege dintre cele 7 locuri pentru servit masa: 2 în exterior, 3 în interior și 2 terase, sau pe propriul balcon al camerei.

Zabola Estate - Transilvania

  • Clienții ce îi trec pragul, se pot relaxa lângă cele două lacuri, 4 iazuri pentru pescuit, dar pot face și drumeții sau călărie.

Zabola Estate - Transilvania

  • Dacă preferați să vă relaxați, vă puteți petrece zilele călduroase la spa sau în grădină, în timp ce îl priviți pe copilaș, cum se bucură de jocurile disponibile la spațiul de joacă. 
  • În zilele în care vă doriți să petreceți timp în natură, puteți programa o vizită „la veghe” de animale sălbatice, urși sau o plimbare cu trăsura de cai. 

Zabola Estate - Transilvania

Ce mai puteți vedea în apropiere?
  • La doar 1h distanță, se află Lacul Sfânta Ana, unicul lac vulcanic din România. Tot aici, puteți vizita stațiunea turistică Sovata.
Azuga:
  • Imagini superbe către Munții Bucegi zărim de la ferestrele Hotelului Lux Garden, situat în apropierea telegondolei din stațiunea Azuga, de pe Valea Prahovei.

Hotelului Lux Garden

  • Accesul la spa și piscină, saunele uscate și umede și sala de fitness sunt la dispoziția turiștilor Lux Garden Hotel, după o perioadă lungă și destul de obositoare.
  • Se poate practica ciclismul montan, puteți alege diferite drumeții, altitudinea hotelului fiind la 993 de metri, ceea ce face ca priveliștea să fie deosebită.
  • Vă puteți încheia seara într-o atmosferă plăcută, ascultând pianul și servind unul dintre numeroasele tipuri de vin și preparate ale bucătăriei internaționale, puse la dispoziția călătorilor. Unitatea dispune de transfer de la și către aeroportul din București.

Hotelului Lux Garden

Hotelului Lux Garden

Hotelului Lux Garden

  • Oniective din apropiere:
  • Castelul Peleș, la 20 km, în Sinaia
  • Castelul Bran, la 30km, din Bran
  • Aeroportul din București la 124km
Sinaia 
  • În Sinaia avem la dispoziție atât de multe activități pentru noi și copii! Peisajele sunt superbe, natura ne invită să îi descoperim frumusețile, iar traseele montane ne relaxează sau ne incită la activități fizice.

  • Situat deasupra stațiunii Sinaia, cu vederi panoramice minunate, este Ioana Hotel, locul în care te poți bucura de natură și relaxare. Dispune de saună, cadă cu hidromasaj și multiple masaje.

Ioana Hotel

  • Vă puteți relaxa în camerele ce dispun de saună și cadă cu hidromasaj, la care veți avea doar dv. acces.

ioana hotel

  • În plus, camerele dispun de șemineu și sobițe, precum și multiple facilități de divertisment.

ioana hotel

  • Pentru copii, este amenajat un spațiu de joacă dedicat.

ioana hotel

  • Restaurantul Forest serveşte preparate din bucătăria internaţională şi specialităţi locale, într-un cadru înconjurat de brazi. În plus, vă puteţi relaxa în lounge barul Focus sau puteţi savura un pahar de vin, recomandat de somelierul barului de vinuri.

ioana hotel

ioana hotel

  • Telecabina se află foarte aproape, la doar 300 de metri.
  • La mai puțin de 30 de minute de mers pe jos, se află Castelele Peleș și Pelișor.
  • Sinaia se află la 40 de minute de mers pe jos.
Vatra Dornei:
  • O imagine spectaculoasă asupra Munților Bistriței și la doar 10 minute de mers cu mașina de Vatra Dornei, oferă Hotelul Domeniul Dornei.
  • Dotat cu o zonă de spa, camere decorate în stilul specific zonei și balcoane ce îți oferă priveliști care îți taie răsuflarea.

Hotelul Domeniul Dornei

  • Turiștii au posibilitatea de a beneficia de centrul de fitness, piscina interioară și serviciile spa – saună umedă și uscată,  cadă cu hidromasaj și multiple tipuri de masaje.
  • Meniurile servite în propriul restaurant sunt cu specific tradițional și preparate din ingredientele casei.
  • Printre locurile minunate în care vă puteți relaxa, se numără și lacul privat, terasa către răsăritul soarelui, precum și foișoarele din curte, în care vă puteți relaxa, fără a vă expune vreunui risc.

Hotelul Domeniul Dornei

  • Dacă sunteți dornici de a servi preparate la grătar, unitatea dispune de un spațiu amenajat special, precum și un foișor. În acest timp, copiii se pot bucura de spațiul de joacă special amenajat pentru ei. Dacă sunt mai mari, pot experimenta rafting-ul, călăria, iar iarna, pârtia de schi.

Hotelul Domeniul Dornei

Hotelul Domeniul Dornei

Timișoara
  • Dacă vă doriți o călătorie în Vestul țării sau un alt fel de week-end, Hotelul Tresor Le Palais este, cu siguranță, cea mai bună alegere.
  • Cu un aspect incredibil de frumos, atât la interior, cât și la exterior, la care s-au folosit cele mai bune materiale, hotelul oferă numeroase facilități și un spațiu verde, atent amenajat.

Hotelul Tresor Le Palais

  • Se află foarte aproape de aeroportul din Timișoara (la 10 minute) și la 8 minute cu mașina de centrul orașului Timișoara.

Hotelul Tresor Le Palais

  • Dacă știți cât de important este un somn odihnitor, ei bine, este important să știți că dormitoarele sunt dotate cu saltele premium ale Setra Ikarus Delux.

Hotelul Tresor Le Palais

  • De asemenea, fie că vă doriți să vă relaxați la un film sau doar ascultând melodii de relaxare, în cameră veți găsi un sistem SmartHome, o tabletă, TV și acces nelimitat la internet.
  • În ceea ce privește meniul diversificat, unitatea de cazare dispune de un restaurant à la carte, L’Aventure, care propune o călătorie culinară prin bucătăria mediteraneană. Însă, dacă sunteți adepții unui meniu tradițional sau doriți să prezentați prietenilor din străinătate cultura gastronomică românească, puteţi comanda preparate tradiţionale româneşti.

Hotelul Tresor Le Palais

  • Terasa amplasată către grădină, este special amenajată pentru a servi o băutură și a privi apusul, alături de cei dragi.

Hotelul Tresor Le Palais

Hotelul Tresor Le Palais

Hotelul Tresor Le Palais

 

Baia Mare:

  • Un circuit prin România este o sugestie tare bună, mai ales în această perioadă. Călătorind spre Nordul țării, este “musai” să faceți o oprire în Baia Mare. Și cum sună asta, dacă aveți oportunitatea de a vă caza într-un castel?
  • Stilul architectural de inspirație medieval pe care îl reprezintă Castel Transilvania te invită într-un univers la istoriei.

Castel Transilvania

  • Un pahar de vin, lângă șemineu poate fi exact ce vă doreați, după o cină delicioasă, servită în restauranul à la carte, de care hotelul dispune. Aici, veți avea ocazia de a încerca preparate tradiționale, specifice zonei, dar și internaționale.

Castel Transilvania

  • În timpul zilei, vă puteți relaxa la piscina exterioară, precum și de centrul spa, sau de cada cu hidromasaj și apă sărată.
  • Fiecare cameră dispune de un balcon cu priveliște, iar terasa de pe acoperiș oferă oportunitatea de a privi la cel mai frumos apus.

Castel Transilvania

  • Centrul oraşului Baia Mare se află la 2,1 km de proprietate, iar Parcul Regina Maria este la 4 km. Oraşul Sighetu Marmaţiei, unde se poate ajunge cu maşina în aproximativ 90 de minute, este situat la 64,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Satu Mare, aflat la 73,5 km de Castel Transilvania.

Castel Transilvania

Castel Transilvania

Castel Transilvania

 

Săpânța

  • O vizită în nordul țării, fără a vizita Cimitirul de la Săpânța? Acest lucru nu cred că este posibil.
  • Aflat la circa 200 de metri de Cimitirul Vesel și la doar 2.1 km de Mănăstirea Săpânța-Peri, La Conacul Vesel dispune de grădină, camere de familie și loc de joacă pentru copii.

Conacul Vesel

  • Vă puteți bucura de micul dejun în curte, unde sunt locuri special amenajate, înconjurate de verdeață. Camerele de la mansardă dispun de o imagine colorată, asupra bisericii din apropiere.

Conacul VeselConacul VeselConacul Vesel

Covasna
  • Despre Covasna știm cu toții că este un ținut al tradițiilor, conservarea naturii și a nenumăratelor trasee prin satele tradiționale și montane.
  • La doar 2.5 km de Covasna, Hotelul Clermont pune la dispoziția clienților ce îi trec pragul, numeroase facilități pentru petrecerea timpului.

Hotelul Clermont 

  • Pista de bowling, piscina interioară modernă, sala de fitness și terenul de tenis sunt la dispoziția celor amatori de activități fizice.

Hotelul Clermont 

Hotelul Clermont 

  • Dacă doriți să vă relaxați, zona de spa este de neratat. Fie că veți face saună sau veți alege cada cu hidromasaj, ori tratamentele corporale și de înfrumusețare, ați ajuns în locul potrivit. De asemenea, profesioniștii hotelului vă oferă numeroase tratamente pentru sănătate.

Hotelul Clermont 

Hotelul Clermont 

Hotelul Clermont 

  • Hotelul Clermont se bucură de o locaţie liniştită, la 2,5 km de oraşul Covasna. Oferă o piscină interioară modernă şi un teren de tenis. Este disponibilă şi o pistă de bowling.

Hotelul Clermont 

Hotelul Clermont 

Hotelul Clermont 

  • Toate camerele elegante au aer condiţionat şi balcon. Există un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, acces gratuit la internet WiFi şi un birou. Băile moderne includ articole de toaletă, halate de baie şi papuci.
  • Răsfățați-vă beneficiind de serviciile de room service, servind micul dejun în balconul vostru sau în curtea unității sau terasă.
  • Oaspeţii pot utiliza un perete de alpinism şi un traseu cu frânghii, la un cost suplimentar. De asemenea, hotelul are facilităţi de biliard şi o masă de ping-pong. În grădină este amenajat un loc de joacă pentru copii.
  • Hotelul Clermont oferă o parcare privată gratuită, cu supraveghere video. Proprietatea poate aranja excursii în regiune şi transferuri, la costuri suplimentare.

Hotelul Clermont 

Hotel Roser House Boutique 

  • O altă minunată zonă a țării, Colibița, oferă priveliștea perfectă pentru o vacanță de relaxare sau aventură, indiferent că veți călători singuri sau cu familia.
  • Hotelul Roser House Boutique, construit chiar pe marginea lacului Colibița și la mică distanță de barajul ce îi poartă numele, oferă multiple tipuri de activități.

Hotelul Roser House Boutique

  • Fie că veți alege să vă relaxați, pe un șezlong lângă lac, veți dori să vedeți un film, la cinematograful propriu, 3D, veți avea și un plus de confort.

Hotelul Roser House Boutique

  • Pentru cei care doresc să admire privelisțea, să inspire aer curat și să se răsfețe, unitatea dispune de o cadă cu hidromasaj în aer liber, o alta la interior, dar și o saună.
  • Puteți alege o cameră cu priveliște spre lac, pentru a vă bucura de răsăritul soarelui, sau e un pahar de băutură, la apusul soarelui.

Hotelul Roser House Boutique

Hotelul Roser House Boutique

  • Pentru servirea mesei, pe lângă restaurant, există un lounge și o terasă, dar și facilități pentru grătar și loc de joacă pentru copii.

Hotelul Roser House Boutique

Hotelul Roser House Boutique

  • Pasionați de activități mai antrenante? Atunci, le puteți alterna: tenis, ping-pong și mini-fotbal, iar zona este ideală pentru ciclism și drumeții.

Hotelul Roser House Boutique

Unde se află?
  • La 40km de Vatra Dornei și la 31 km de Bistrița. Aeroportul Târgu Mureș se află la 86 km, iar la hotel vă puteți lăsa mașina în siguranță, existând o parcare privată, gratuită.
Cluj Napoca:
  • Unde ne cazăm în Cluj, dacă suntem dornici de a explora cât mai mult dintre frumusețile zonei?
  • Foarte aproape de centrul vechi al orașului, la circa 10 minute de mers pe jos până în Parcul Central Simion Bărnuțiu, se află Hotelul Platinia Bărnuțiu.

Hotelul Platinia Bărnuțiu

  • Hotelul pune la dispoziția oaspeților, camere cu balcon și priveliști asupra centrului, dar și un centru comercial, în care vă puteți răsfăța și găsi o varietate de cadouri pentru cei dragi. 
  • De asemenea, fie că alegeți să serviți masa la restaurantul hotelului, à la carte, fie în unul dintre cele aflate în centrul comercial, sigur veți fi satisfăcuți de alegerile făcute.

Hotelul Platinia Bărnuțiu

Hotelul Platinia Bărnuțiu

  • La doar 7 minute de mers pe jos se află stadionul Cluj Arena, iar la 5 km EXPO Transilvania. Tot aproape de hotel se află și Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj, la doar 9km.

Hotelul Platinia Bărnuțiu Hotelul Platinia Bărnuțiu

Băile Felix
  • O altă localitate, ce și-a îmunătățit aspectul, reușind să atragă, anual, tot mai mulți turiști, este Băile Felix. Foarte aproape de Parcul Acvatic President, la doar 70 de metri, se află Hotel President SPA.

Hotel President SPA

Hotel President SPA

  • Unitatea de cazare dispune de piscină în aer liber, centru de fitness, dar și servicii de spa și wellness. Clienții se pot răsfăța la saună, în piscina interioară, precum și în jacuzzi.

Hotel President SPA

Hotel President SPA

  • Seara, vă puteți relaxa luând cina și bucurându-vă de servicii de divertisment, chiar în incinta unității de cazare.
  • Aeroportul Internaţional Oradea este la 8 km de proprietate.
Oradea

O locație chiar în mijlocul parcului I.C. Brătianu, Elite Resort Hotel & Spa, te invită să te bucuri de cultură și aer curat. Fie că vă doriți să priviți stelele, în timp ce înotați în piscina descoperită, sau vă doriți să vă bucurați de serviciile spa și welness, unitatea dispune de o multitudine de activități.

Elite Resort Hotel & Spa Elite Resort Hotel & Spa

Dacă vă doriți un răsfăț regal, atunci procedurile și tratamentele, precum și sauna, cu infraroșu sau uscată, baia sărată și masajul, sunt de nelipsit. De asemenea, vă puteți energiza în cada cu hidromasaj sau în ședințele de activitate fizică, ce au loc chiar în piscină.

Elite Resort Hotel & Spa

Puteți încheia seara într-o atmosferă boemă, servind cina și ascultând muzica interpretată la pianul din restaurant.

Elite Resort Hotel & Spa

Elite Resort Hotel & Spa

Elite Resort Hotel & Spa

Elite Resort Hotel & Spa

Surse foto: personale și booking.com

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să îl împărtășiți cu cei care iubesc călătoriile, relaxarea într-un cadru natural. Despre alte călătorii pe care le-am făcut, găsiți aici mai multe detalii.

Nu uitați să le dați share și prietenilor, poate așa vor descoperi cât de frumoasă este România!

Între timp, ne puteți susține cu like și follow, pe Facebook și Instagram

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!