two, cruise, ships

Cum să calatorești mai mult și să câștigi bani din pasiunea ta pentru calatorii

V-ați gândit vreodată la modalități de a călători mai mult, a cunoaște noi oameni și a avea experiențe diverse?

La finalul lunii februarie, am finalizat cursul Travel Influencer by Răzvan Pascu. Mi-am oferit biletul de dus către răsărit, soare și plajele infinite, cu mari emoții și așteptări. 

A fost cea mai intensă și motivațională experiență, la care am luat parte. 

Aici am cunoscut oameni cu profesii și vârste diferite, din țară sau stabiliți în străinătate, dar cu un țel comun: dragostea pentru călătorii

L-am descoperit pe Răzvan, omul din spatele specialistului din turism. Nu a avut niciodată intenția de a ne spune doar realizările lui, ci ne-a lăsat să cunoaștem, deopotrivă, reușițele și provocările avute.  

A reușit să ne motiveze, să ne dea teme și să ne ofere feedback-uri pertinente. Unul dintre puținii oamenii pe care îi cunosc și îndrăznesc să comunice adevărul, exact așa cum este. Iar dacă știi ce să faci cu el, ești deja câștigat.

hamburg, speicherstadt, channel

travel, lake, feet

Ce ne-a motivat să călătorim și mai mult, să vă transmitem din bucuria multiplelor experiențe?

Am reușit să îmi aleg direcția, să identific nișa căreia aș dori să mă adresez și să găsesc în mine resursele care mă pot ajuta să îmi transform pasiunea noastră într-un job full time, în viitor.  

Care sunt valorile cele mai importante, transmise pe parcursul cursului?

Să muncim mult, să oferim mai mult decât promitem și să fim optimiști. Să căutăm mereu informații în toate resursele din cadrul cursului, la care vom avea acces, nelimitat, toată viața.

În ce modalitate m-a împlinit participarea la curs?

Sunt foarte fericită că am creat legături cu mulți oameni frumoși, că i-am întâlnit și că am găsit modalitatea perfectă de a vă împărtăși din experiențele noastre.

Vă încurajez, cu mare drag, să visați, planificați, solicitați oferte și să călătoriți, ori de câte ori aveți ocazia. Bucuria de a cunoaște diversitatea etnică, religioasă, multiculturalitatea și frumusețea locului, vă va îmbogăți sufletul și mintea.

Iar dacă această perioadă v-a dat o altă perspectivă a vieții, intrați aici pentru a afla mai multe despre cursul pe care Răzvan Pascu îl va susține. 

Gânduri bune!

Casela Mauritius
Casela Mauritius

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!