/* */

Despre mine

Un lucru dificil de făcut este să ne păstrăm sau să ne găsim curajul de a călători, în special după ce apare un copil.

Există un milion de distrageri care apar în fiecare zi și asta poate să ne îndepărteze de visul nostru.

Automotivația este ceva care nu vine ușor pentru toți oamenii, de aceea sunt aici, ca parte din pașii care trebuie făcuți pentru a îndrăzni să acumulați amintiri, alături de cei dragi.

Desigur, există și alte aspecte de care ar trebui să țineți cont. Poate este timpul să faceți unele schimbări, acesta poate fi cu adevărat primul pas spre a fi îndrăzni, sub orice formă.

Să vă spun un lucru despre care ne-am convins: familia noastră iubește să călătorească.

Din călătoriile single, de cuplu și ulterior, de familie, am acumulat amintiri și experiențe multiple, așa că unul dintre scopurile acestui blog este de a împărtăși povești din din jurul globului, cu speranța că vă va inspira să călătoriți mai mult și vă va ajuta în planificarea următoarei mari aventuri pe care ați visat-o atât de mult.

Ideea de blog a venit din plăcerea pe care o simțim în planificarea unei excursii de familie și ca urmare a întrebărilor celor din jurul nostru, despre curajul de a călători atât de des și departe, cu un copil mic.

Ne dorim să împărtășim destinațiile noastre, experiențele acumulate, cele necesare unei bune planificări atunci când veți călători cu cei mici, dar și tips & tricks-uri pentru a vă organiza mai ușor atunci când, de exemplu, profitați de vacanța școlară a copiilor, pentru a călători.

Cu toate acestea, considerăm că plăcerea de a călători nu constă doar în timpul pe care îl petrecem în destinația aleasă, ci este tare plăcut modul în care ne planificăm călătoria în sine, studiem destinația, istoria, căutăm alt fel de lucruri de vizitat, decât cele mai cunoscute.

Este minunat cât de bogați ne simțim când venim dintr-o vacanță în care merge și băiețelul nostru, iar cele mai frumoase amintiri sunt, cu siguranță, de atunci când călătorești cu cei mici. În urma lor, puteți observa cum li s-a îmbogățit vocabularul, au dezvoltat abilități sociale, creative.

Fiul nostru a călătorit încă de când era bebeluș si este absolut fascinant cum s-a adaptat fiecărei noi experiențe și cum, împreună ne dorim și visăm la cum va arăta următoarea vacanță.

Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care am creat blogul, un alt scop fiind acela de a cunoaște și împărtăși experiențe cu cei care, asemenea nouă, iubesc să călătorească împreună cu familiile lor, considerându-l un mediu foarte distractiv și cooperant, în care putem face schimb de idei.

Așadar, pentru a vă ajuta în pregătirea următoarei voastre călătorii și pentru a vă inspira asupra unor destinații noi, vă invităm să vizitați articolele noastre și să ne împărtășiți gândurile sau întrebările voastre. 

error: Continutul este protejat !!