Tratament corporal – biostimulare, la Beauty Palace by Floare de Colț

Cu o experiență de peste 20 ani, salonul Beauty Palace by Floare de Colț este un centru de înfrumusețare, cu specialiști bine pregătiți și aparatură de ultimă generație.

Academia Floare de Colț oferă pregătire și diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Învățământului.  Este înființată din 2004 și este un lider în domeniul esteteticii și hairstyling-ului. 

Dacă doriți să deveniți un profesionist din domeniu sau să cunoașteți mai multe despre estetică sau hairstyling, puteți alege dintre unul dintre cursurile desfășurate în cadrul Academiei:

  • Coafură – Hairstyling
  • Frizerie
  • Manichiură-Pedichiură
  • Cosmetică
  • Cosmetică decorativ – make-up 
  • Dermopigmentare
Am călcat pragul salonului Floare de Colț, prima dată, în 2013. Urma să mă căsătoresc și doream să am un aspect fizic, cât mai plăcut.

Și atunci, ca și în cadrul campaniei inițiată de doamna Andreea Marin și Top Line România#NuExistaNuSePoate, a cărui Ambasador am fost aleasă, am primit o diagnosticare – o analiză a nevoilor pe care corpul și tenul meu le are.

Am fost extraordinar de fericită ca, după mult timp în care făcusem niște alegeri nepotrivite în privința sprâncenelor, să întâlnesc un profesionist, în cadrul salonului, care m-a ajutat să obțin cea mai frumoasă formă, naturală și fără efort, din partea mea.

Dar, cum bine știm, că fiecare mireasă își dorește să arate bine în ziua nunții, am apelat și la câteva tratamente corporale. Unul dintre ele, este biostimularea. Despre celelalte, puteți citi mai multe de aici.

Biostimularea (electro-biostimularea) reprezintă o procedură de remodelare corporală, folosind stimularea electrică a musculaturii și a altor țesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemănătoare stimulilor fiziologici.

Care este diferența dintre biostimulare și electrostimulare?

Principiul de bază este același. Impulsurile electrice ajung la fibrele musculare, pe care le stimulează, generând contracția acestora. 

Electrostimularea este o tehnică mai veche, care realizează o stimulare musculară grosieră, folosind curenți neadaptați optim fiziologiei umane, spre deosebire de biostimulare, care folosește peste 40 de tipuri de impulsuri electrice de intensitate, amplitudine, frecvență și durată variabile, în concordanță cu impulsurile biologice naturale. 

Contracția musculară realizată prin biostimulare este nedureroasă, spre deosebire de electrostimulare. Biostimularea este mult mai eficientă decât electrostimularea. O sedința de 30 de minute de biostimulare echivaleaza cu 2 ore de electrostimulare. În plus, efectul unei ședințe de biostimulare se prelungește până la 24 de ore de la terminarea procedurii, datorită penetrantei și persistentei microbiocurenților la nivelul țesuturilor.

Care sunt efectele biostimulării?
Pierdere rapidă în circumferință 

Reducerea rapidă a grăsimii în jurul stomacului, taliei, șoldurilor și coapselor. 

Pierdere în greutate 

Acest program trebuie combinat cu un regim alimentar sănătos.

Anticelulitic 

Succesiunea stimulărilor vă ajută la topirea țesutului adipos și evacuarea acestuia prin drenaj limfatic; reduce celulita cu peste 75% (fapt demonstrat prin studii clinice). 

Reducerea stratului de grăsime aflat deasupra musculaturii – întarește activitatea fibrelor musculare lipsite de tonus, ajutând astfel la reducerea țesutului adipos.

Modelarea musculară 

Crește tonusul muscular, condiția fizică și forța musculară, dând formă și aspect sănătos mușchilor.

Tonifiere musculară profundă

Tonifică mușchii profunzi care, în mod normal, nu intră în funcțiune, prin exercițiul fizic sau doar după un efort fizic îndelungat.

Liftingul bustului (sânilor)/tonifierea pectoralilor 

Tonifică și ridică mușchii pectorali.

Liftigul și tonifierea bratelor și a mâinilor
Liftigul și tonifierea șoldurilor, feselor și coapselor
Tonifierea posturii și a centurii pelvine 

Este ideal în tratamentele postnatale, care se pot începe la câteva săptamâni de la nașterea naturală și după 2 luni de la cezariană (dupa vindecarea plăgii și când nu mai există sensibilitate dureroasă).

Se slabește în kg sau în cm?

Prin asocierea diferitelor tipuri de stimuli, biostimularea permite efecte concomitente pentru slăbirea în centrimetri și în greutate, regresia celulitei și tonifierea musculaturii, realizând o remodelare corporală complexă.

Pentru persoanele foarte ocupate, există programul de slabire rapidă ULTRAFAST de doar 17 minute, care înglobează mai multe programe.

Trebuie o pregătire speciala înainte de a începe programul?
  • Se realizează o diagnosticare a clientului, care conține și întrebări despre regimul alimentar, despre stilul de viață. 
  • Se fac măsurători ale greutații și ale circumferințelor taliei, brațelor, coapselor, șoldurilor, care se vor repeta săptămânal sau de câte ori este necesar. 
  • De asemenea, se face testul diagnostic corporal, pentru a determina procentul de masă grasă, musculară, de grăsime, apă, și mai ales impedanta, indici care se modifică sub acțiunea biostimulării cu Ultratone și care vor confirma eficiența tratamentului.
 Cât durează o ședință?

De la 17 minute ULTRAFAST,  la 45 minute, în funcție de programul ales; această durată poate să difere de la ședință la ședință.

Când apar primele rezultate?

Primele rezultate apar în general după 5-7 ședinte, dar există și persoane la care apar după un număr mai mare de ședințe, aceasta și în funcție de regimul alimentar și de stilul de viață. 

Într-o ședință de biostimulare cu Ultratone se pierd în medie 200 kcal, iar după procedură apare senzația de foame. Dacă persoană respectivă mănâncă mai mult decât în mod obișnuit, rezultatele vor întarzia să apară, iar dacă, din contră, persoană respectivă ține și o dietă, chiar ușoară, rezulatele vor fi rapide și spectaculoase.

Câte ședințe se recomandă pe săptâmană sau pe lună?

În general, se recomandă 3 sedințe pe săptamână. Numărul ședințelor văriază foarte mult de la caz la caz, în funcție de mai multi factori, cum ar fi targetul (ținta) propus, de surplusul ponderal, de tonusul musculaturii și, nu în ultimul rând, de cât de repede dorește persoană respectivă să ajungă la formă visată.

Procedura se poate asocia și cu alte procedee: masaj, împachetări, tratamente LPG?

Biostimularea cu Ultratone se poate asocia și cu alte proceduri, fiind chiar indicată în obținerea unei vasodilatații înaintea procedurii, de exemplu prin împachetare.

Dacă asociem biostimularea cu tratamentul LPG Alliance, remodelarea corporală, pierderea în centimetri și regresia celulitei vor fi spectaculoase și rapide.

Iată cum arată aparatul și senzorii care sunt aranjați pe corp, în timpul tratamentului.

ultratone

Pentru mai multe detalii legate de programări, diagnosticare, vă invităm să accesați aceste informații.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!