#NuExistaNuSePoate by Andreea Marin și Top Line România

Cum am aflat de Campania #NuExistaNuSePoate by Andreea Marin și Top Line România?

La începutul lunii martie, visam la un an plin cu bucurii ale sufletului. Ne doream reciproc o primăvară frumoasă, neștiind de norii negru ce se vor abate asupra noastră, a tuturor.

primavara slanic moldova

Este o perioadă dificilă pentru toată lumea.

O perioadă care ne dă indicații despre compasiunea, înțelegerea și bunătatea, ce ar trebui să ne caracterizeze pe fiecare dintre noi.

Părinții mei obișnuiau să îmi spună că există două feluri de oameni pe lume: cei care dau și cei care iau. Cei care iau e posibil să mănânce mai bine, dar cei care dau dorm mai bine.  

ofera o floare slanic moldova

Așa sunt și oamenii despre care aș dori să vă vorbesc acum.

Fiecare dintre cei pe care îi admir, are în propriul ADN bunătatea, compasiunea și determinarea, cât pentru alte o mie de persoane.

Sunt acei oameni care își pun pe tavă resursele și inima.

Bunătatea și credința a fost transmisă și copiilor, la fel ca și proiectele umanitare pe care le-au susținut, de-a lungul vremii. 

Deși comunitatea căreia se adresează este una mare, plină de oameni plini de nevoi, găsesc zilnic puterea de a răzbate, munci și duce tradițiile mai departe.

Vă mulțumim, dragii noștri, pentru tot binele pe care îl faceți, văzut și nevăzut de către noi. Suntem siguri că binele cel nevăzut însumează cu mult mai mult decât acela pe care ne-ați permis să îl admirăm.

izvoare slanic moldova

Despre dumnealor aș dori să vă vorbesc. Despre Fundația Prețuiesțe Viața, reprezentată de doamna Andreea Marin. Împreună cu familia dumneaei, mari companii și mulți voluntari, au reușit să intervină și să sprijine prima linie, în lupta cu virusul Coronavirus.

Au muncit din greu, reușind să facă donații impresionante, fiind de un real ajutor comunităților și specialiștilor. Despre rezultatele acestei campanii extraordinare, vă invit să citiți aici.

Dar ce m-a mai impresionat extraordinar de mult?

Doamnele, Andreea Marin și Diana Baicu, împreună cu echipa Top Line România, au pus la bătaie toată capacitatea, dedicarea, implicarea și bunătatea pe care o au în Campania #NuExistaNuSePoate.

Deși este o perioadă extrem de aglomerată pentru dumnealor, au continuat demersurile pentru începerea Campaniei „#NuExistaNuSePoate„, aflată deja în al patrulea an.

Ce se urmărește, prin Campania #NuExistaNuSePoate?

„In campanie, aveti sansa schimbarii vizibile in bine, a remodelarii corpului cu cele mai noi tehnologii, a intineririi tenului, a regasirii echilibrului, viata vi se va transforms – e o promisiune pe care o respectam mereu, am schimbat deja multe vieti in bine. Zeci de femei din toate colturile tarii au avut in ultimii 3 ani aceasta sansa gratuit, cu ajutorul specialistilor din saloanele partenere Top Line Romania din diverse colturi ale tarii. Anul acesta, avem numar dublu de locuri in campanie, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti!

Inscrieri pe emailul nuexistanusepoate@topline.ro! 
 

Iata ce aveti de facut:

 • Trimiteți motivatia voastra pentru o schimbare in bine minte, trup si suflet, vreau sa stiu sincer ce v-a impiedicat pana acum sa treceti la fapte, ce sperati sa obtineti cu ajutorul specialistilor, dar si angajamentul vostru de a respecta cu seriozitate programul indicat de acestia, pentru a obtine rezultate pentru voi. 

  În Campania #NuExistaNuSePoate, veti avea parte de tehnologii si produse de top, la nivel mondial, gratuit la dispozitia voastra pentru tratamentele personalizate timp de aproape 3 luni, de asemenea de sfaturile nutritionistului, psihologului, antrenorului de sport, de yoga, de o multitudine de surprize.
  • Video filmat cu telefonul cu motivația voastră, dar pe scurt, sa va cunoaștem și… in mișcare.  In timpul campaniei, trebuie sa stiti ca vom posta fotografii si imagini video cu voi.
  •  Cel putin doua fotografii ale voastre recente, un plan intreg si un prim-plan, specialistii nostri isi pot da seama si din aceste imagini care sunt nevoile corpului si tenului vostru.
  •  Datele personale, pentru a va putea contacta si a comunica eficient: nume, prenume, adresa, telefon, fb, insta. Succes!

  P. S. Bucuresti, Deva, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Bacau, Focsani, acestea sunt orasele unde avem saloane partenere anul acesta, puteti participa si din localitatile invecinate sau de oriunde, daca puteti ajunge la tratament regulat acolo.” Sursa

  Dragii și dragile mele, recomandați celor din jur, celor din prima linie sau acelora ce își doresc o schimbare, să trimită un e-mail de înscriere. Binele pe care acești specialiști îl vor face, sunt convinsă că va însenina chipurile multor oameni!

  hands, compassion, help

  Credința mea este aceasta: oriunde vei alege să pășești în această lume, vei avea ceva de făcut.

  Fie că dispui de un metru de pământ în jur sau hectare de păduri, un lac, pârâu, tot vei găsi ceva de făcut.

  Vei căuta să faci ceva – un bine cuiva sau o acțiune ce te va ajuta. Fie că fizic, mental sau emoțional.

  Cât eram copil, era despre timpul pentru mine.

  Acum este și despre timpul cu cei de lângă mie, cu familia retrânsă sau comunitatea din care fac parte.

  Și nu, nu avem nevoie de resurse astronomice, ci doar de bunăvoința de a ne lăsa conduși de frumusețea locului. De părțile bune pe care acesta le are și pot fi un atu în atingerea propriilor scopuri sau a celor comune.

  E drept că nu întotdeauna găsim cu ușurință motive pentru a răzbate, retrasul în colțișorul tău te face, uneori, nefericit.

  Trist.

  Pretențios.

  Neînțelegător.

  Fără poftă de nimic.

  Să privești totul cu ostilitate.

  blossom, white, bird

  Însă, simt că oricât ar fi somnul de dulce, oricât de comod ar fi să țin telecomanda în mână, mă ridică la viață ciripitul păsărilor, trapul cailor, aerul rece și proaspăt, soarele blând și susurul râului.

  Vă îndemn să căutați resursele de a răzbate, lupta, visa și duce la îndeplinire toate obiectivele pe care le aveți.

  Vă veți simți mai bogați sufletește, mai veseli și mai împliniți.

  Vă îmbrățișez! Sănătate și gânduri bune!

  Mai multe despre bucuriile care ne încântă sufletul, găsiți aici

  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să îl împărtășiți cu cei dragi.
  Nu uitați să le dați share și prietenilor, poate așa vor descoperi Campania #NuExistaNuSePoate!
  Între timp, ne puteți susține cu like și follow, pe Facebook și Instagram!  

  Leave a reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  YouTube
  Instagram
  error: Continutul este protejat !!