Hydradermie Jeunesse – Tratamentul de top pentru întinerirea tenului

Hydradermie Jeunesse – Tratamentul personalizat pentru o piele vizibil mai tânără.

Cât de mult mi-au îmbunătățit aspectul fizic și al pielii, experții din cadrul Beauty Palace by Floare de Colț?

Primii pași pentru o stare mai bună și un chip întinerit

Dragilor și dragelor, vă încurajez să vă alocați timp vouă și să faceți alegeri potrivite necesităților voastre. Cum puteți face asta, fiind siguri că alegerile voastre sunt potrivite? De ce este important să alegeți puține produse, dar de calitate?

Și, mai ales, unde am simțit eu că sunt în siguranță, că sunt luate toate măsurile împotriva Covid-19?

Diagnosticarea nevoilor pe care corpul dumneavoastră le are – acest lucru înseamnă că profesionistul sau echipa de specialiști ai salonului vor realiza o analiză a corpului, tenului și nevoilor pe care le aveți. Pe baza acestei analize, măsurători (centimetri și kilograme) se realizează un plan de intervenție și se poate estima numărul de proceduri și tratamente, de care veți avea nevoie, pentru a atinge rezultatul dorit.

– Salonul în care am identificat toate cerințele pe care le aveam și mai mult, căci am găsit o echipă tânără, frumoasă, implicată, este Beauty Palace by Floare de Colț.

Cu o experiență de 20 de ani, în domeniului  Hairstaylig-ului și al Esteticii, Academia „Floarea de Colţ” a fost înfiinţată la începutul anului 2004. 

– Indiferent dacă sunteți o persoană ocupată sau cu un program flexibil, salonul de înfrumusețare oferă servicii clienților săi, indiferent de zi, de Luni și până Duminică.

Care sunt bonusurile identificate?

– Salonul Beauty Palace by Floare de Colț este un salon Safe Covid-19 – acest lucru semnifică grija și preocuparea pe care profesioniștii din cadrul salonului o manifestă față de clienți. Fie că veți alege servicii de hairstyling, care se realizează respectând distanțarea socială (1 scaun ocupat, 1 scaun liber) sau tratamente faciale și corporale, vă sunt puse la dispoziție echipamente de protecție, soluții dezinfectante. 

Pachetele de servicii, ofertele și disponibilitatea de a oferi clientului multiple beneficii. Despre toate acestea, aflați mai multe de aici.

GUINOT a lansat un tratament inovativ, potrivit fiecărui tip de piele, cu un efect incredibil de înfrumusețare și rejuvenare a tenului. 

Efectul razelor solare (indiferent că este vară sau iarnă) asupra tenului nostru și înaintarea în vârstă, diminuează activitatea celulară de la nivelul pielii. Energia de la nivelul celulelor scade, iar regenerarea este mult mai lentă. De asemenea, încetinirea fibrelor elastice conduce către apariția primelor semne ale înaintării în vârstă. 

Însă, aliatul primordial este salonul de înfrumusețare. Prin aplicarea tratamentului Hydradermie Jeunesse, brevetat, testat și recunoscut la nivel internațional, tenul nostru capată un aspect întinerit, prin readucerea de energie la nivelul celular, asemeni tenului tânăr. 

Cum de este potrivit oricărei persoanei și indiferent de tipul de ten?

În funcție de obiectivele pe care le țintim, tratamentul realizat la salonul Beauty Palace by Floare de Colț se găsește în opt versiuni diferite:

– Protecție solară – pregătire și reparare a pielii

– Purificare

– Hrănire

– Calmare

– Hidratare 

– Strălucire

– Antirid

– Antirid Age Logic

Prin procesul unic de ionizare, ingredientele active pentru îngrijirire, pătrund rapid în piele, astfel putându-se crea rezultate excepționale – efect de luminozitate, hidratare, întinerire.

Procedeul unic de ionizare permite pătrunderea rapidă în piele a ingedienţilor activi de îngrijire pentru rezultate excepţionale.
Tratamentul Hydradermie Jeunesse se încheie cu un masaj minunat de relaxare, realizat de către personalul specializat al salonului Beauty Palace by Floare de Colț, care lasă tenul odihnit şi luminos.

O veritabilă alternativă la medicina estetică, Hydradermie Jeunesse este tratamentul care întinerește vizibil tenul.

Cât de rapid se văd și cum sunt rezultatele?

  • Pielea pare vizibil mai tânără.
  • Tenul este strălucitor şi luminos.
  • Pielea devine mai suplă.

Secretul îngrijirii?

Ionizarea dinamică
Metodă exclusivă și brevetată GUINOT, permite transmiterea energiei la nivelul celulelor pielii. De asemenea, difuzia rapidă și eficientă a ingredienților activi de îngrijire din compoziția serului corespunzător obiectivului de atins. 

Oxigenarea
Stimulează activitatea celulară și redă strălucirea pielii, favorizând oxigenarea celulelor şi microcirculaţia cutanată.

Masajul de relaxare, utilizând ser

Masajul aplicat de către specialistul dv. este, cu siguranță, reconfortant, relaxant. Trăsăturile feței vor fi relaxate, astfel favorizându-se circulația, la nivel subcutanat. 
Pielea capătă un efect rapid de strălucire.

Tipuri de piele:

Piele normală

  • Piele deshidratată
  • Piele grasă
  • Piele uscată
  • Piele sensibilă
  • Piele obosită
Despre toate aceste tipuri de tratamente, puteți afla mai multe, de aici

Vă mulțumim pentru că urmăriți etapele Campaniei #NuExistaNuSePoate, pentru întrebările pe care le aveți și că sunteți în căutarea îmbunătățirii stilului de viață.

Vă invit să urmăriți articolele și postările mele, vor conține informații valoroase despre Campanie, proceduri, tratamente, saloane de înfrumusețare și, mai ales, cum să alegem produse de calitate!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să îl împărtășiți cu cei dragi.
Nu uitați să le dați share și prietenilor, poate așa vor descoperi Campania #NuExistaNuSePoate!
Între timp, ne puteți susține cu like și follow, pe Facebook și Instagram!  

Numai bine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!