Caruselul Campaniei „NuExistaNuSePoate”

Știți momentele acelea, în care copiii privesc la un carusel, ca la un dar divin? dorința, entuziamul și nerăbdarea sunt doar câteva atribute ce definesc sentimentele pe care ei le trăiesc.

horse, wooden, carousel

Urmăresc de 4 ani Campania „Nu Există Nu Se Poate”, iar anul acesta, m-am îndreptat către ea, ca și înspre caruselul copilăriei

Cu speranță, dar temătoare.

Cu vise, dar ancorată în realitate. 

Totuși, l-am rugat pe Cel de Sus să îmi dea un semn, dacă dorința mea de schimbare, e chiar ceea ce m-ar ajuta, acum.

Și a venit. A venit, tăindu-mi vocea și fragmentându-mi respirația, de emoție. 

blue pillow, aubrietien, violet

De celălalt capăt al telefonului, se afla Doamna Andreea Marin. Da, chiar dumneaei. Știu, credeți-mă, m-am mirat și eu! 

M-aș fi bucurat și doar să îmi spună că a primit aplicația mea și îmi dorește să nu renunț la vise. 

Dar, am primit înzecit! vestea că voi deveni unul dintre Ambasadorii Campaniei „Nu Există Nu Se Poate”, 2020.

Poate vă întrebați ce înseamnă aceastră Campanie, acest titlu de „Ambasador”? unii chiar: ce mare lucru este acesta?
guinot anesi nu exista nu se poate #nuexistanusepoate
Kit Intensiv Anticelulitic si Slabire #Nu exista nu se poate

Ei bine, în viață apar perioade în care trăim o luptă: sufletul ne îndeamnă să ne uităm în oglindă, să facem pași încrezători, spre o versiune mai bună a noastră, să depășim bariera: „sunt căsătorită, am un copil, soțul mă iubește așa”. 

Ne pregătim profesional, muncim ore în șir, creând o constanță din a petrece ore în fața monitoarelor. Dar, imaginea din oglindă, ce spune? găsește scuze pentru noi?

Poate că noi căutăm scuze, poate ne este teamă, poate nu am reușit să identificăm  mecanismele, suportul și produsele necesare. Niciodată nu e prea târziu! Precum celebra zicală: „Nu lăsa pe mâine, ce poți face astăzi!”

Știți ce spun statisticile despre cei care încep dieta „de luni”, „de la 1 ianuarie”? că majoritatea renunță, după foarte scurt timp.

Dar, ar fi bine să ținem cont de câteva aspecte!

Bun, bun, ne-am decis să facem sport, să scădem porția de mâncare. Dar cum să ajutăm corpul, să curățăm celulele moarte și să îl hidratăm

Prin produse bine alese! Nu multe, dar eficiente!
https://www.facebook.com/iliutapogar.ro/
Kit Intensiv Anticelulitic si Slabire #Nu exista nu se poate

Recunosc, sunt una dintre persoanele care alegea cremele după ambalaj, șamponul după miros și mâncarea… după pofte. Dar, cum ar spune cineva, tare drag mie: „haideți, recunoașteți, ați mâncat deja cât pentru o viață anterioară”

Îmi doresc să parcurgem această etapă împreună. Să vă împărtășesc din beneficiile pe care un tratament, aplicat la timpul potrivit, îmbunătățește vizibil calitatea tenului, aspectul pielii și ne oferă un sentiment de bucurie, împlinire. 

Probabil că, mulți dintre dumneavoastră, proveniți din familii tradiționale, în care prioritățile femeii erau altele. Deși părinții ne-au învățat enorm de multe lucruri, ne-au sprijinit și iubit necondiționat, le-a lipsit accesul la informații. În felul acesta, neavând un model de îngrijire de urmat, am mers pe ideea că: fața spălată e bună de plecare. Însă, trăim perioade dificile, locuim în zone aglomerate, cu trafic, poluare și raze UV, ce ne afectează pielea, corpul. 

Anul 2020. 

Soluții? 

– Există!

Determinare?

– Facem rost!

– Bani?

– Tăiem bugetul de popcorn și hăinuțe și… trecem la treabă!

Kit Intensiv Anticelulitic si Slabire #Nu exista nu se poate
Kit Intensiv Anticelulitic si Slabire #Nu exista nu se poate
Kit Intensiv Anticelulitic si Slabire #Nu exista nu se poate

 #NuExistaNuSePoate, nu? Profesioniștii din cadrul Campaniei, au venit imediat în ajutorul meu!
Topline România dispune de produsele cele mai bune de pe piață dar, mai ales, de profesioniști care să te ajute să alegi DOAR ce e potrivit pentru tine.

Nu mai irosiți banii! Investiți în dumneavoastră, în tinerețe și naturalețe!
Cutia din imagine, una dintre cele 4 ale Campaniei, conține: 
Kit intensiv Anticelulitic și Slăbire – un program intensiv.
  1. Guinot Gommage Peau D’Orange – exfoliant intensiv, pe baza de cafeină, care sparge depozitele de celulită. Produs 2 în 1: corectează celulita și subțiază silueta. Cafeina defibriozează celulita și stimulează circulația sangvină.
  2. Anesi Crème Lipoaminocel – o cremă termică, cu ingrediente active care pătrund în piele și defibrozează celulita, facilitează arderea depozitelor de grăsime și reduce aspectul de coajă de portocală al pielii. Conține: cafeină, extract de guarana – netezește pielea și corectează aspectul de coajă de portocală al pielii.
Le găsiți și voi, la un click distanță, pe: Top Line România. De la echipa doamnei Diana Baicu, veți primi cel mai bun sprijin, în alegerea produselor potrivite.

Iată cum a fost prima zi din Campanie, la salonul Beauty Palace by Floare de Colt

Echipa de profesioniști Beauty Palace by Floare de Colț
Echipa de profesioniști Beauty Palace by Floare de Colț

Am beneficiat de un tratament, cu ajutorul unui aparat de ultimă generație.

Am primit un costum pe care l-am îmbrăcat și am trecut la treabă!

Despre ce a fost vorba?

LPG BRAND – INOVAȚIE TEHNOLOGICĂ RENUMITĂ

 De peste 30 de ani, LPG® luptă pentru frumusețea naturală, punându-și dispozitivele de ultimă generație la dispoziția bărbaților și femeilor conștienti de frumusețe, dar exigenți când vine vorba de sănătatea lor.

Între cosmetologia limitată prin acțiunea sa superficială și intervenția agresivă, adesea incomodă și predispusă la efecte secundare, între prea „puțin” și prea „mult”, există o a treia variantă, un adevărat ajutor pentru încetinirea activității noastre celulare: endermologia®.

A face endermologie®, e o parte din stilul de viață. Înseamnă a alege un stil de viață inteligent, responsabil, sănătos, menit să vă păstreze corpul și fața la distanță de ravagiile timpului. Spre deosebire de o mulțime de tehnici disponibile pe piață, endermologia LPG® oferă o alternativă 100% naturală: stimularea activității celulare latente în pielea noastră, pentru a lupta împotriva tuturor manifestărilor inestetice (riduri, piele lăsată, grăsimi rezistente localizate, aspect de celulită și multe altele). Stimularea mecanică a celulelor, numită endermologie®, reactivează astfel trezirea lor în mod natural și nedureros.

  • – Peste 30 de ani de expertiză
  • 145 de studii științifice
  • – LPG Systems a fost creat în 1986, în Franța.
  • – Prezent în 110 țări
  • – 60 milioane de tratamente efectuate 

Ședința de la salonul Beauty Palace by Floare de Colț fost o experiență incredibilă, am simțit cum părțile corpului sunt lucrate intensiv. M-am simțit răsfățată, îngrijită. Sunt nerăbdătoare să ajung din  nou la salon și să repet procedura.

Aparat LPG, despre care găsiți detalii aici
Anca Higiu, profesionist al Beauty Palace by Floare de Colț

 

Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea și gândurile frumoase.

 

Vă invit să urmăriți articolele și postările mele, vor conține informații valoroase despre Campanie, proceduri, tratamente, saloane de înfrumusețare și, mai ales, cum să alegem produse de calitate!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să îl împărtășiți cu cei dragi.
Nu uitați să le dați share și prietenilor, poate așa vor descoperi Campania #NuExistaNuSePoate!
 
Între timp, ne puteți susține cu like și follow, pe Facebook și Instagram!  

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!