Concurs – Sunetele Jucăușe

“- Cum, nu știi unde este Ținutul Albinelor?

Dincolo de Muntele Dragon, peste Râul Rece se află Câmpia Florilor. Acolo, albinele și-au întemeiat un ținut al lor. Fiecare familie și-a construit o căsuță, mai mare sau mai mică, în funcție de numărul de membri. Casele erau clădite din coji de alune crăpate și îmbinate cu argilă adusă de pe Dealul Mare, iar la exterior albinuțele au lipit petale de flori sau fire de iarbă, după  preferința fiecărei mame-albină.

Regina a decis, împreună cu albinele mature ca ținutul să fie un loc asemănător cu cel al oamenilor, construind grădiniță, școală, magazine, parcuri, cinematograf, cofetărie, bibliotecă, spital, poliție și bineînțeles palatul Reginei.”

Dragi talentați și visători, prietena mea, Elena Ramona Potoroaca are un concurs deosebit pentru voi și pentru copiii talentați!

Aceștia pot avea ocazia de a ilustra o poveste, pe text și suport audio.
 
Dar, înainte de toate, să aflăm mai multe de la Elena:
 

„Dăruiesc, gratuit, copiilor, și nu numai, o poveste.

Dragi părinți, bunici, cadre didactice,

Vă salut călduros pe toți. Numele meu este Elena Ramona Potoroaca, sunt absolventă de liceu pedagogic, iar în ultimii ani am lucrat în învățământ, departe de țară. Locul unde am fost inspirată de către copiii de diferite naționalități ca să scriu povești. Nevoia lor de a fi înteleși m-a determinat să scriu pe înțelesul lor. Nu, nu m-am forțat să scriu ci, pur și simplu, imaginația m-a împins de la spate ca să aștern pe hârtie povești de la copii. Inspirate, pictate în cuvinte și scrise în culori.

Prima poveste scrisă este cea pe care o dăruiesc.

Intitulată Sunetele jucăușe, povestea este inspirată de copiii care, din cauza emoțiilor, aveau probleme de exprimare, erau timizi și fără încredere în ei.

Povestea este cu mesaj motivațional, pe care vă las să-l descoperiți, alături de copiii dumneavoastră.

Avem si un concurs de ilustratii. Pentru a descarca povestea și citi detaliile concursului, accesati link-ul: Sunetele jucăușe.”

learning, development, looking

Sper că vă place inițiativa Elenei și, mai ales, cum dorește să creeze și mențină o legătură între copii ai altor naționalități și cei din țara noastră

O puteți susține aici: Planeta Imaginației.

Este o oportunitate uriașă, care le va aduce copiilor un mare beneficiu, profesional și emoțional

  • Vor câștiga încredere în ei.
  • Vor fi motivați să creadă și să se implice mai mult în pasiunea lor. 
  • Vor dori să citească mai mult și să fie curioși de ilustrațiile pe care, viitorii prieteni sau colegii de școală le-au realizat.

Dați-le șansa de a lua parte de această poveste minunată.

Realizați, alături de ei, cele mai frumoase ilustrații!

Este o perioadă în care avem mai mult timp de activități cu ei.

Cum ar fi, peste ani, să ne gândim la lucrurile bune pe care această criză le-a adus în viețile noastre, la ce am realizat,  ce am putut face diferit?

Abia aștept să văd cine sunt marii câștigători și cum vor arăta ilustrațiile lor! 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!