Bibi Shoes – brand-ul #1 din Brazilia – încălțămintea mersului desculț

Când am descoperit beneficiile utilizării încălțămintei BiBi Shoes? care sunt opiniile noastre, după o lungă perioadă de utilizare? vedeți amănuntele, în cele ce urmează și un video aici, cu băiețelul nostru.

Încă de când avea băiețelul nostru doar câteva luni, am căutat cele mai bune soluții pentru a îmbina calitatea, cu aspectul plăcut și cu partea practică. Așa se face că am făcut multe achiziții. De brand, mai fashion, mai modeste, din piele sau textil, doar-doar poate se „nimește”, de data aceasta, ceva potrivit. Fie erau prea largi, fie rigide, îi făceau bătături sau aveau vârful greoi și se împiedica, de orice lucru. Cred că părinții înțeleg, cel mai bine, toate aceste episoade.

Iar cum el este Dennis „The Mannis”, vă puteți închipui cam cum decurge o zi din viața noastră. Dacă ar scoate cineva din program și somnul de prânz, ar fi perfect. Nu mai ajunge ziua, pentru câtă libertate de mișcare își dorește.

Și dacă tot vorbim despre libertate, e important de făcut câteva mențiuni:

Recomandările medicilor specializați în ortopedie, indică necesitatea de a oferi cât mai mare libertate piciorușelor copiiilor noștri.
bibi shoes incaltaminte mers descult
Pantofii BiBi 2WAY TRUCKS se găsesc AICI.

În mod special, atunci când sunt identificate diferite situații care necesită atenție suplimentară – talus valgus, platfus, șamd.

După multiple căutări, am găsit încălțămintea BiBi. Brand-ul care creează încălțăminte de calitate, de mai bine de 65 de ani, la nivel mondial.  În fiecare zi, echipa lui Bibi se îndreaptă către cele două unități ale sale din Brazilia, în Parobé (RS) și Cruz das Almas (BA) pentru a dezvolta și fabrica cele mai bune încălțăminte pentru copii.

Pantofii BiBi 2WAY TRUCKS se găsesc AICI
Pantofii BiBi 2WAY TRUCKS se găsesc AICI

Procesul de producție a fiecărui pantof, garantează dezvoltarea fericită și naturală a celor mici. Știm că pentru a se dezvolta armonios, să crească fericiți și să fie sănătoși, e important să își mențină latura copilărească. Să se simtă liberi și să fie așa cum își doresc.

Iată că, de doi ani, Bibi Shoes face și în România, părinți și copii fericiți, prin produsele și tehnologiile implementate.
Pantofii BiBi 2WAY TRUCKS se găsesc AICI
Pantofii BiBi 2WAY TRUCKS se găsesc AICI

Ce ne place și ne îndeamnă să îi recomandăm și altor părinți?

În cadrul Bibi Shoes, accentul este pus, în mod special pe:

  • Utilizarea materialelor non toxice, la conceperea încălțămintei

Folosirea doar a materiei prime care asigură o dezvoltare sănătoasă și armonioasă a copilului.

Indiferent că veți opta pentru încălțări sport sau unele smart casual, pe care să le puteți asorta unui costumaș sau cămășuțe, la Bibi veți găsi mereu cele mai bune opțiuni.

Așa sunt și mocasinii din piele, pe care Dennis îi poartă. Îmbină perfect aspectul de încălțăminte elegantă, dar îi oferă libertate deplină de mișcare, atunci când își dorește să alerge sau să se joace.

bibi shoes mers descult incaltari piele copii
Pantofii BiBi Fisoflex ai lui Dennis, se găsesc AICI.
  • Senzația de mers desculț, naturală și sănătoasă

Bibi are atât de multă grijă când vine vorba de sănătatea copiilor, desfășoară studii cu pediatri, ortopedisti și alți specialiști în sănătatea copiilor din Brazilia, pentru a dezvolta cele mai bune încălțăminte pentru copii. Din aceste studii, au dezvoltat talpa exclusivă Fisioflex Bibi, care dă senzația de mers desculț.

  • Impermeabilitatea tălpilor încălțămintei

Toți părinții își doresc copiii protejați, nu? În acest sens, Bibi a dezvoltat o linie de produse cu tehnologia exclusivă DROP, care nu lasă apa să intre și să respire piciorușele, menținându-le mereu uscate, chiar și în zilele ploioase.

  • Utilizarea pielii naturale

Este mai rezistent decât materialele sintetice și protejează picioarele ca un al doilea strat de piele. Oferă mai multă respirație piciorușelor și este mai durabilă, deoarece nu este creată din uleiuri sintetice. De asemenea, oferă mai multă durabilitate.

bibi shoes mers descult incaltari piele copii
Pantofii BiBi Fisoflex ai lui Dennis, se găsesc AICI.

Un alt model pe care l-am ales și de care suntem foarte bucuroși pentru achiziția făcută, sunt cei denumiți 2Way.

Potriviți atât pentru exterior, cât și pentru interior.

Partea din interior, dispune de o talpa moale și flexibilă, ce asigură libertate de mișcare, lasă piciorușele să respire și să se mențină uscate. Partea exterioară este antiaderentă, oferind stabilitate și siguranță, indiferent de tipul pardoselii pe care copiii se joacă. Adăugați tălpile și breteluțele pentru exterior și transformați încălțămintea, în una potrivită pentru exterior.

Încălțămintea 2Way este disponibilă în multiple culori și modele, potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băiețeii de diferite vârste.
bibi shoes mers descult incaltari piele copii
Pantofii BiBi 2WAY TRUCKS se găsesc AICI

Aflați mai multe informații și solicitați sfatul specialiștililor Bibi Shoes, accesând site-ul www.bibi-shoes.ro sau plaformele de socializare: Facebook –  BiBi Shoes și Instagram – bibiromania.

În această perioadă, BiBi Shoes vă pune la dispoziție foarte multe oferte și reduceri de preț. 

Puteți alege dintre încălțările destinate fiecărui anotimp. Aveți la îndemână, un ghid foarte ușor de utilizat, prin care puteți măsura tălpile copilului, astfel veți fi siguri că mărimile alese vor fi perfecte.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să îl împărtășiți cu cei dragi.
Nu uitați să le dați share și prietenilor, poate așa vor descoperi o idee utilă pentru cadou sau vor face alegerile potrivite pentru copiii lor.
Între timp, ne puteți susține cu like și follow, pe Facebook și Instagram!  

Numai bine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!