ATshirt.ro – tricouri cu good vibes și shopping sustenabil

Ce purtați contează, iar tricourile Atshirt.ro, o dovedesc!

tricou bumbac organic tricou atshirt.ro tricou pictat

La fiecare schimbare de sezon, evaluăm ce lucruri avem în dulapurile noastre și reanalizăm ce vom mai purta, cu adevărat, de mâine.

De fiecare dată când achiziționăm un obiect vestimentar nou, ne gândim ce rol va avea cu restul garderobei noastre, în anul și anii viitori.

tricou bumbac organic tricou atshirt.ro tricou pictat

Mai mult ca oricând, observăm o creștere a solicitării de îmbrăcăminte ecologică pentru adulți și copii și a produselor naturale. Pe măsură ce aflăm despre avertismentele asupra sănătății și efectele adverse asupra mediului, cauzate de industria textilă, ne dorim produse mai curate și mai sigure, organice.

tricou bumbac organic tricou atshirt.ro tricou pictat

Tocmai de aceea, preferăm tricourile confortabile din bumbac. Sunt organice, moderne și ușor de asortat, mai multor ținute. Și pentru că ne place ca ceea ce purtăm, să fie inspirat din povești de viață, trăiri și sentimente, Anca de la www.atshirt.ro a descoperit modalitatea perfectă pentru a “da viață” operelor sale, pictate manual și, ulterior, imprimate pe tricouri.

Așadar, te poți îmbrăca cu un cardigan, un colier și o fustă cu flori. Sau îl poți purta casual.

tricou bumbac organic tricou atshirt.ro tricou pictat

Iată de ce am ales tricoul ATshirt.ro, pe care îl pot purta, indiferent de anotimp:

Utilizarea bumbacului organic

Bumbacul organic certificate și de calitate superioară, este utilizat la producerea tricourilor. La cultivarea acestuia, nu sunt folosite pesticide ori fertilizatori, iar la prelucrarea fibrei, sunt evitate substanțele toxice.

tricou bumbac organic tricou atshirt.ro tricou pictat

Imprimarea cu cerneală non-toxică

Prin utilizarea cernelilor de bună calitate, fără substanțe nocive, eco-friendly, certificate OEKO-TEX, tricoul își va menține culorile vii.

Certificare GOTS

Materialul din care sunt fabricate tricourile Atshirt.ro, dețin cel mai strict certificat pentru fibrele naturale – Global Organic Textile Standard. Acesta conferă siguranța că nu s-au utilizat substanțe nocive, de la cultivarea și până la obținerea bumbacului.

Certificarea Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation își propune, pe plan internațional, creșterea standardelor de munca în industria textilă, cu un mediul de lucru stabil și salarii corecte. Produsele atshirt.ro dețin această certificare, fiind importantă pentru un consum sustenabil.

tricou bumbac organic tricou atshirt.ro tricou pictat

Cum îți poți alege un tricou ATshirt, care să te reprezinte?

 Îl poți configura așa cum îți place, urmând pașii:

– poți alege una dintre variantele de desen care ți se potrivește

– modelul tricoului – clasic, cu decolteu în V sau oversized decupat

 – plasezi comanda și aștepți curierul, care îți va aduce tricoul vesel, colorat și personalizat cu un mesaj tare frumos.

 

Profita de oferta care îți aduce 15% discount și livrarea gratuită. Folosește codul NOCASH, la plasarea comenzii pe www.atshirt.ro

tricou bumbac organic tricou atshirt.ro tricou pictat

 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să îl împărtășiți cu cei dragi.
Nu uitați să le dați share și prietenilor, poate așa vor descoperi o idee utilă pentru cadou sau vor face alegerile potrivite pentru ei.
Între timp, ne puteți susține cu like și follow, pe Facebook și Instagram!  

Numai bine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
Instagram
error: Continutul este protejat !!